Follow Us on Facebook Follow Us on Twitter Add Us on Google+    00 1 541 245 4488 Chat  Livechatt
Skadedjurskontakt.se

Svenska  
Välj ditt språk
 
Leveransinformation
Stop bugs and insects electronic pest repellers  
Skadedjurskontakter - för effektiv bekämpning av skadedjur
 

Frågor och svar

Fråga: Hur fungerar skadedjurskontakten?

Svar: Skadedjurskontakten fungerar på tre sätt:
1. Den använder sig av ultraljuds teknologi som studsar mot väggar, möbler, golv och innertak.
2. Den elektromagnetiska teknologin sänder ut en signal genom ledningsnätet som hindrar skadedjur från att gömma sig i väggar, vindar, källare och andra ställen som är svåra att komma åt.
3. Den joniska skadedjursbekämpningen sänder ut negativa joner i hela ditt hem eller kontor. Jonerna får skadedjuren att söka skydd på annat håll samtidigt som den renar luften du andas.

Fråga: Om skadedjurskontakterna täcker upp till 450 kvadratmeter, varför rekommenderar ni då att man ska ha flera kontakter?

Svar: Skadedjurskontakterna täcker upp till 300-450 kvadratmeter. Vi rekommenderar att man använder fler än en enhet av ett par anledningar. Vilken elektronisk skadedjursbekämpning som helst som använder sig av ultraljuds teknologi är bara effektiv i det rum där den är placerad. Ljudsignalen kan inte sprida sig till andra rum. Om du har flera kontakter har du möjlighet att sprida ut dem i ditt hem eller kontor. Om byggnaden har flera våningar är det bra att ha åtminstone en kontakt på varje våningsplan. Den elektromagnetiska teknologin färdas genom hela ditt hem eller kontor från en enda enhet. Vi vill optimera det sammanlagda resultatet och vår erfarenhet visar att man erhåller bäst resultat då man använder sig av fler än en skadedjurskontakt.

Fråga: Är signalerna som sänds ut skadliga för människor eller husdjur?

Svar: Nej. Den ultraljuds teknologin är utformad för att inte kunna höras av människor eller husdjur. Skadedjur är mycket känsliga för förändringar i den elektromagnetiska energin. Skadedjurskontakten använder sig av den befintliga energin i ledningarna och ändrar bara på de elektromagnetiska fälten för att sända fientliga signaler till skadedjuren. Skadedjurskontakten är inte bara ofarlig för människor och husdjur - den är till skillnad från andra produkter välgörande för människor och djur. Den avlägsnar smittbärande skadedjur samtidigt som den förbättrar luften du andas in genom att bryta ned föroreningar och skadliga bakterier (jonisk skadedjursbekämpning).

Fråga: Vad gör er produkt bättre än andra?

Svar: Det finns många bra produkter på marknaden. Det finns också många dyra och ineffektiva produkter. Vissa använder sig bara av ultraljuds teknologi, och andra bara av elektromagnetisk teknologi. Vår skadedjurskontakt innefattar båda teknologierna. Dessutom använder den sigav jonisk skadedjursbekämpning vilket inga andra produkter gör. Faktum är att vår tillverkare har producerat elektronisk skadedjursbekämpning i många år och dessutom utvecklat något av det bästa i jonisk teknologi. Vi ger dig tre typer av elektronisk skadedjursbekämpning i en liten, snyggt designad skadedjurskontakt!

Fråga: Vad har ni för garanti?

Svar: Vi är säkra på att du som så många andra kunder kommer att vara helt nöjd med skadedjurskontakterna. Därför ger vi dig en 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Fråga: Hur lång tid tar det innan skadedjuren är borta?

Svar: Det beror på hur mycket ohyra ni har. Det tar tid för ohyra att transportera sitt hem till ett mindre "störande ställe". Många kunder rapporterar att skadedjurs har försvunnit på någon timme, men det är inget som vi kan garantera. Om ni tex.. har ett stort myrbo i en vägg kan det ta drygt 1-2 veckor innan myrorna är borta. Dessutom kryper andra djur iväg, även de som ni inte trodde fanns.

Fråga: Hur pass bra är era produkter vad gäller myror och loppor?

Svar: Våra kunder som köpte våra produkter  för att bli av med myror har rapporterat att de lyckades bli av med myrorna redan inom ett par dagar. Och vi är glada för att produkterna hjälper dem.

Skadedjurskontakterna fungerar på loppor. Utmaningen med loppor är att de lätt transporteras med andra djur exempelvis, fåglar, husdjur eller andra skadedjur som råttor eller möss. Om man inte har det problemet med andra djur så kommer skadedjurskontakterna att fungera på ett tillförligt sätt. Även om man har problem med fåglar, möss eller råttor så kommer de att försvinna i och med skadedjurskontakternas tre teknologier.

Myror framför allt har sina bon/stackar troligen i närheten av där de syns/påträffas och det gör att de måste flytta till ett nytt ställe att anlägga en ny myrstack. Våra kunder som vi samtalat med om just myror och loppor rapporterar att de inte längre har några besvär med de skadedjuren sedan de använt skadedjurskontakter

Fråga: Vad är det för skillnad på skadedjurskontakt Ultimate SG Digital och Ultimate II Digital?

Svar: Skillnaden mellan av de två kontakterna är inte så stor, men det har visat sig att vår första skadedjurskontakt Ultimate SG Digital är extra effektiv på mindre skadedjur såsom loppor, myror, silverfiskar och möss. Den har dessutom en starkare nattlampa och knappar på sidorna där du kan ställa in nattlampans funktioner och vilka teknologier du vill använda dig av. Skadedjurskontakten Ultimate II Digital använder sig av en digital teknologi och ultraljudsfrekvensen har visat sig vara mycket bra mot större skadedjur såsom möss, råttor, ekorrar den är lite mindre i formen (ca 1 cm), och nattlampan är mild grön (inga på/av knappar på sidorna).

Fråga: Utrotar Skadedjurskontakten all ohyra?

Svar: Skadedjurskontakten skapar en mycket ogynnsam miljö för skadedjuren. Ingen elektronisk skadedjursbekämpning kan garantera att allaskadedjur försvinner på en gång.

Fråga: Vad betyder CE-märkningen på era produkter?

Svar: Skadedjurskontakten är CE-märkt  p.g.a. att den är kontrollerad avseende säkerhet, kvalitet och effekt och godkänd för försäljning.

Good Life Pest Control Products
Goodlife
Good life pest repellers
Click to verify BBB accreditation and to see a BBB report.
Comodo EV SSL Site - Authentic & Secure
 
Good Life Pest Control Products
Credit Cards Accepted